Русия спря , за да арестува опозиционер. Пътнически полет бил

...
Русия спря , за да арестува опозиционер. Пътнически полет бил
Коментари Харесай

Русия спря самолет, за да арестува опозиционер

Русия спря, с цел да арестува опозиционер. Пътнически полет бил арестуван на летището в Санкт Петербург, оповестява Нова телевизия.
Арестуваният е Андрей Пивоваров. Преди време той е бил началник в опозиционната групировка - " Открита Русия " на живеещия в заточение Михаил Ходорковски. Според медии в Русия, самолетът към този момент се е движел по пистата, с цел да излети към Варшава. В последния миг пристигнала заповед да остане на летището.
 Британският външен министър ще подлага на критика агресивното държание на Русия на срещата на върха на НАТО Британският външен министър ще подлага на критика " агресивното държание " на Русия на срещата на върха на НАТО
Британците по никакъв начин не обичат придвижването на съветски войски, на всички места го виждат като опасност и нарушение на закона. И в този момент, на започващата...
Адвокатът на Пивоваров сподели, че не знае какъв е формалния мотив за ареста. Реалната причина била политическата активност на клиента му. Апартаментът на Пивоваров е бил претърсен от маскирани чиновници на реда. " Той очевидно е обвинен по член 284-ти. Това е съдействие с нежелани организации. Искам да посочи, че няма нежелана организация Открита Росия. Това е небивалица на нашите секрети служби. По закон, подобен статут могат да получат задгранични организации. Руска социална организация като Открита Русия не влиза в тази категория ”, сподели Усманова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР