Русия ще възобнови лунната програма, каза Владимир Путин на церемонията

...
Русия ще възобнови лунната програма, каза Владимир Путин на церемонията
Коментари Харесай

Русия ще възобнови лунната програма

Русия ще възобнови лунната стратегия, сподели Владимир Путин на церемонията по награждаването на космонавтите, която се състоя на космодрума Восточный, написа РИА Новости.

" Ще продължим да сътворяваме транспортен транспортен съд от ново потомство и технологии за ядрено-космическа сила, където сигурно имаме доста положително и безусловно ясно преимущество. Ще обновим лунната стратегия ", акцентира президентът. Той посочи, че става дума за изстрелване на галактическия роботизиран комплекс " Луна-25 " от Източната автоматизирана машина.

Президентът акцентира, че Русия ще извърши всичките си проекти в галактическия бранш, макар опитите извън да ѝ попречи да продължи напред. Александър Миткин, заместник-генерален конструктор по електрическите системи в Неправителствени организации Лавочкин, разгласи на 8 април, че изстрелването на първата вътрешна задача до Луната от 46 години е планувано за 22 август. Автоматичната станция " Луна-25 " ще отиде до спътника на Земята, с цел да отработи главните технологии за меко кацане в циркумполярния регион и да организира контактни проучвания на южния полюс на Луната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР