Русия ще се обърне към съда, ако Западът обяви неизпълнение

...
Русия ще се обърне към съда, ако Западът обяви неизпълнение
Коментари Харесай

Русия ще се обърне към съда, ако Западът обяви неизпълнение на задълженията на РФ по еврооблигациите

Русия ще се обърне към съда, в случай че Западът разгласи несъблюдение на отговорностите на Руската федерация по еврооблигациите . Това съобщи съветският финансов министър Антон Силуанов в изявление за вестник " Известия ", оповестено в понеделник.

" Разбира се, ще съдим, тъй като сме подхванали всички нужни стъпки, с цел да подсигуряваме, че вложителите ще получат своите заплащания. Ще представим нашите заплащания в съда, потвърждавайки напъните ни да плащаме както в задгранична валута, по този начин и в рубли. Това няма да е елементарно, ще би трябвало интензивно да потвърждаваме нашата теза, макар всички компликации “, сподели Силуанов, представен от РИА Новости. Според него обективността на правосъдната система на западните страни е мощно съмнителна, защото актуалната рецесия е посочила унищожаването на изконните западни полезности, учредени на демокрацията и неприкосновеността на частната благосъстоятелност.

Според Министерството на финансите към 1 февруари 2022 година външният обществен дълг на Руската федерация е 59,5 милиарда $, в това число дълг по външни облигационни заеми - 38,97 милиарда $. Общо Русия има 15 дейни облигационни заема с падеж от 2022 година до 2047 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР