Русия ще разработва ракети със среден и малък обсег. Това

...
Русия ще разработва ракети със среден и малък обсег. Това
Коментари Харесай

Русия ще разработва ракети със среден и малък обсег


Русия ще създава ракети със междинен и дребен обхват. Това заяви съветският президент Владимир Путин по време на срещата с финландския си сътрудник Саули Ниинистьо, заяви електронното издание на вестник " Московский комсомолец ", представено от " Фокус ".

Русия въпреки всичко нямало да разполага оръжия от този тип, преди този момент да бъде направено от Съединени американски щати.

Москва съжалява, че Вашингтон, в нарушаване на Договора за разпродажба на ракетите със междинен и дребен обхват (ДРСМО), е почнал изптания на неразрешените ракети. По неговите думи, Съединени американски щати са излезли от Договора особено с задачата да стартират тествания на новото оръжие.

Путин изпитва паника от това, че Съединени американски щати могат да изстрелват ракетите си от територията на Полша и Румъния, като за това е нужно единствено смяна на софтуера.

Москва има намерение да води разговор с Вашингтон за стратегическата непоклатимост, само че ще обезпечи личната си сигурност, увери Путин. Като цяло, Русия ще реагира огледално на заканите, свързани с създаването на ракети от Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР