Русия ще постигне целите си в Украйна, като продължи специална

...
Русия ще постигне целите си в Украйна, като продължи специална
Коментари Харесай

Песков: Русия ще продължи специалната военна операция, тъй като Киев не иска преговори

Русия ще реализира задачите си в Украйна, като продължи специфична военна интервенция, защото Киев не желае договаряния, съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Основното споделяме, че позицията на украинската страна, която неведнъж е заявявана от президента на страната Владимир Зеленски, демонстрира, че Украйна, не може и не желае договаряния ", сподели още представител на Кремъл.

„ Съответно задачите на Руската федерация ще бъдат осъществени посредством продължение на специфична военна интервенция ", акцентира Песков.

Дмитрий Песков не приказва за тематиките на консултациите, извършени сред представители на Руската федерация и Съединени американски щати в понеделник в Анкара.

„ Нямаме какво да кажем за наличието на тези диалози ", съобщи Песков.

По-рано Песков удостовери, че в Анкара са извършени двустранни съвещания и посочи, че те се организират по самодейност на американската страна.

Фахретин Алтун, началник на информационния отдел на администрацията на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, също удостовери обстоятелството за срещата в понеделник в Анкара сред шефа на Руската работа за външно разузнаване Сергей Наришкин и ръководителя на централното ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР