Русия ще опрости процедурата за получаване на електронни призовки за

...
Русия ще опрости процедурата за получаване на електронни призовки за
Коментари Харесай

Руснаците ще получават електронно призовките за фронта

Русия ще опрости процедурата за приемане на електронни призовки за армията на фона на подготовката на Украйна за пролетно контранастъпление, написа през днешния ден украинската организация УНИАН. В същото време съветски публични лица настояват, че сега не се възнамерява готовност в страната.

Съгласно законови промени, признати от долната камара на съветския парламент, Държавната дума, електронна призовка ще се счита за получена от момента, в който е оповестена в персоналния акаунт на военнообвързано лице на портала за публични услуги, сподели по телевизионния канал  " Россия-24 "  Андрей Картаполов, председател на комисията по защита на Думата.

Новите правила за приемане на призовки в електронен тип ще обиден освен донаборниците, само че и всички лица от запаса, подлежащи на военна работа.

След приемане на призовката на жителя на Руската федерация ще бъде неразрешено да напуща страната.

„ Гражданите, които подлежат на военна работа и са получили призовка от военния комисариат, от деня, когато в сходство с федералния закон такава призовка се смята за връчена, нямат право да напущат Руската федерация. Това ограничаване е в действие до осъществяване на задължението за явяване по призовка във военния комисариат “, написа в текста на закона.

В случай на отсъствие във военната работа за регистрация и регистриране в границите на 20 дни от датата на приемане на призовката, на жителя ще бъде неразрешено да бъде независимо заето лице или самостоятелен бизнесмен, да записва недвижими парцели, да записва автомобил и да го ръководи, а също и да получава заеми.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР