Русия ще национализира чуждестранни активи в анексирания Крим, включително тези,

...
Русия ще национализира чуждестранни активи в анексирания Крим, включително тези,
Коментари Харесай

Русия се готви да национализира активи на Украйна в окупирания Крим

Русия ще национализира " задгранични активи " в анексирания Крим, в това число тези, които са благосъстоятелност на Украйна и ще насочи част от средствата за " подкрепяне на хората, които се борят в Украйна ", съобщи Агенция Франс Прес.

" Депутатите от Държавния съвет на Република Крим одобриха резолюция за национализация на собствеността на задгранични жители и страни, които правят враждебни дейности против Русия ", съобщи ръководителят на окупационния парламент в района Владимир Константинов.

Ззаконопроектът е ориентиран против собствеността на украински физически и юридически лица и е бил утвърден единомислещо.

Константинов сподели още, че описът с активи " включва към 500 обекта, свързани с разнообразни предприятия и банки, туристическа и спортна инфраструктура ".

Руските осведомителни организации оповестиха, че описът включва активи на най-богатия човек в Украйна Ринат Ахметов, предприемача Игор Коломойски, дузина украински банки, фабрики и футболния клуб " Динамо Киев ".

" Част от облагите им ще отидат за подкрепяне на участниците в специфичната военна интервенция ", разгласи Константинов.

От регионалната администрация обявиха, че управляващите ще разпределят тази поддръжка частично посредством " гратис разпределяне на имоти ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР