Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot,

...
Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot,
Коментари Харесай

Путин: Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot в Украйна

Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна защита Patriot, в случай че Съединени американски щати ги доставят на Украйна, съобщи съветският президент Владимир Путин.

„ Разбира се, че ще ги унищожим, 100%! “ - сподели той в ефира на телевизионния канал "  Русия 1  " в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин ”, фрагменти от който разгласява в своя Telegram Павел Зарубин. В същото време президентът означи, че Украйна " към момента няма такива комплекси ", съобщаваТАСС .

Ден по-рано американският военачалник в оставка Марк Хертлинг съобщи, че украинската войска скоро няма да може да използва американските системи за противовъздушна защита Patriot, защото ще отнеме повече от месец, с цел да се обучат украинските военни да ги ръководят.

Припомняме, че прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи, че комплексите Patriot ще станат легитимна цел за съветските войски.

Владимир Путин сподели, че доставките на системи за противовъздушна защита Patriot се извършват само за удължение на спора.

Превод: ПИ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР