Русия ще извършва големи военни маневри на всеки пет години,

...
Русия ще извършва големи военни маневри на всеки пет години,
Коментари Харесай

Русия ще извършва големи военни маневри на всеки пет години

Русия ще прави огромни военни маневри на всеки пет години, съобщи министърът на защитата Сергей Шойгу в изявление за телевизия "Русия-1 ", представено от Българска телеграфна агенция.

По думите на Шойгу огромните маневри "Восток-2018 " са били планувани още предходната година. В проекта за идната година не се включват единствено неочакваните инспекции, означи министърът и добави, че съгласно проектите сходни учения ще има на всеки пет години.

"Държавната стратегия за въоръженията е с дълготрайност 10 години, по тази причина са нужни междинни доклади. Влагайки сходни средства в превъоръжаването на армията и флота би трябвало да се схваща и вижда накъде се движим и дали фактически всичко е наред ", означи Шойгу.

Руският министър на защитата акцентира, че Москва демонстрира неприкритост и кани на ученията и маневри наблюдаващи и публицисти, с цел да покаже мирните си планове и да охлади пристрастеностите на сътрудници. Военната теория на Русия има защитителен темперамент и маневрите образно са посочили, че Русия няма желание да атакува който и да било, съобщи Шойгу.

"В тях няма дори детайли, предполагащи, че се готвим да водим настъпателни дейности на непозната територия, което не може да се каже за нашите западни сътрудници, когато те се преобличат в съветски военни униформи, сортират се статисти, които знаят съветски и по този начин нататък ", означи той, добавяйки, че това приказва доста на Русия.

"Разборът на ученията ще се направи идващия месец под надзора на висшия главнокомандващ ", президента Владимир Путин, съобщи Шойгу. Той означи, че на ученията "китайските сътрудници демонстрираха предостатъчно високо ниво на подготовка и екипировка "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР