Русия ще изпрати поздравления на победителя на президентските избори в

...
Русия ще изпрати поздравления на победителя на президентските избори в
Коментари Харесай

Кремъл: Русия ще поздрави победителя на изборите в САЩ, когато бъдат обявени официалните резултати

Русия ще изпрати поздравления на спечелилия на президентските избори в Съединени американски щати, когато бъдат оповестени формалните им резултати и приключи разглеждането на правосъдните искове. Това съобщи през днешния ден пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

"Трябва да бъде разгласен определеният президент, самият настоящ президент би трябвало да признае резултатите от изборите и би трябвало да завършат всички правосъдни искове. Само по-късно към този момент публично ще се знаят резултатите ", изброи Песков нужните условия и добави, че "очевидно към този момент това не се е случило ".

По-рано съветският президент Владимир Путин изясни, че към този момент не поздравява спечелилия на изборите в Съединени американски щати, тъй като би трябвало да се изчака уреждането на всички юридически елементи. Освен това съветският водач напомни, че през 2016 година мнозина поздравяваха Хилари Клинтън, въпреки да се оказа, че победител е Доналд Тръмп, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР