Русия ще изпълни всички планове за демилитаризация на Украйна "в

...
Русия ще изпълни всички планове за демилитаризация на Украйна "в
Коментари Харесай

Русия ще изпълни всички планове за демилитаризация на Украйна в срок: Песков

Русия ще извърши всички проекти за демилитаризация на Украйна "в рамките на авансово утвърдените периоди ", съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

"Руските въоръжени сили работят със модерни високоточни оръжия, които поразяват извънредно обекти на военно-информационната инфраструктура. Всички проекти на съветското управление ще бъдат изпълнени в границите на авансово утвърдените периоди в цялостен размер ", съобщи представител на Кремъл.

Той обаче отхвърли да разяснява продължителността на военната интервенция.

Песков добави, че Кремъл счита за провокативни изказванията за "разочарованието " на Путин от скоростта на придвижване на войските през Украйна. Според него по този метод Брюксел и Вашингтон подтикват Москва да щурмува огромни градове, с цел да я държат виновна за гибелта на цивилни жители.

"В началото на интервенцията съветският президент даде инструкции на Министерството на защитата да се въздържа от незабавна офанзива на огромните обитаеми места, в това число Киев, заради обстоятелството, че въоръжените националистически обединения построяват огневи точки, разполагат тежка военна техника тъкмо в жилищните региони, а боевете в гъсто обитаемоте региони неизбежно ще доведат до тежки жертви измежду цивилното население. И интервенцията беше планувана точно предвид на това ", съобщи Песков.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР