Русия ще излезе с оптимален състав срещу Уругвай в последния

...
Русия ще излезе с оптимален състав срещу Уругвай в последния
Коментари Харесай

Сборная излиза с най-доброто срещу Уругвай

Русия ще излезе с най-благоприятен състав против Уругвай в последния си мач от група " А " на международното състезание. Това разгласи старши треньорът Станислав Черчесов в деня преди мача. Срещата не е решителна за нито един от двата тима, защото и двата си осигуриха място на осминафиналите предварително, само че към момента има конспирация за първата позиция.

" Готвихме се за този мач, както и за предходните два. Знаем, че се класираме за елиминациите, само че още няма смисъл да приказваме за тях. Срещу Уругвай ще играят най-добре квалифицираните, тъй че тук дума ще имат и от медицинския щаб. Няма да си вършим никакви сметки, излизаме за победа ", разгласи Черчесов.

d

" Не сме в позиция да си избираме противник, тъй като тимовете от другата група играят след нас. Така че ще дадем всичко, с цел да реализираме победа. В тима няма напрежение. Играчите са експерти, това е международно състезание, по тази причина считам, че всички би трябвало да са в най-хубавото си положение. Уругвай е добър тим и ние няма да подценим този мач. Преди срещата с Египет ни плашеха със Салах, само че видяхте, че се справихме с него. Разбира се, играчите ще имат задания при опазването на Единсон Кавани и Луис Суарес и ще би трябвало да ги изпълнят, в случай че желаеме да победим ", разяснява още селекционерът на Русия.

" Нямаме желания за противник на осминафиналите. Играли сме и с Португалия, и с Испания, тъй че познаваме и двата противника. Както отсъдят футболните богове, по този начин ще бъде. Сега мислим единствено за утрешния мач, по-късно ще се готвим за осминафиналите ", добави Черчесов.

Пресс-конференция с участием Станислава Черчесова и Федора Смолова начинается! pic.twitter.com/KI6tUj2uw5
— Сборная России (@TeamRussia) June 24, 2018
Двубоят сред Русия и Уругвай е в понеделник от 17:00 часа българско време в Самара. Мондиал 2018 2 кръг, вторник 19 юни  Русия 3:1краен резулат  Египет
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР