Русия сега отново преминава през изпитания, но те се преодоляват

...
Русия сега отново преминава през изпитания, но те се преодоляват
Коментари Харесай

Русия още ще се въоръжава, казва Путин пред курсанти

Русия в този момент още веднъж минава през тествания, само че те се преодоляват и ще бъдат преодолени, съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с випускници от висшите военни образователни заведения, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че Русия ще развие и укрепи въоръжението си, отчитайки евентуалните военни закани и опасности въз основа на уроците, научени от актуалните въоръжени спорове, и че ще усъвършенства бойния си състав.

Един от целите на Русия е да оборудва войските си с нови оръжия, като да вземем за пример постъпващите във военните елементи системи за Противовъздушна отбрана С-500, уточни Путин.

„ Проведено е сполучливо тестване на тежки междуконтинентални балистични ракети „ Сармат “. Планира се в края на годината първият комплекс от тези ракети да бъде въведен в бойно дежурство “, съобщи още съветският президент. Според специалисти тази ракета е способна придвижва до всяка точка на света по 10 нуклеарни бойни глави.

Путин добави, че в бъдеще съветските военни ще ползват доста по-широко роботиката, най-новото съоръжение за надзор и разузнаване, както и дронове. Освен това ще бъдат създадени оръжейни системи, учредени на нови физични правила, в това число " лазерни, електромагнитни и други оръжия ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР