Русия сега безспорно представлява много по-голяма заплаха за сигурността на

...
Русия сега безспорно представлява много по-голяма заплаха за сигурността на
Коментари Харесай

Русия безспорно е много по-голяма заплаха от Ислямска държава, обяви най-високопоставеният британски генерал

Русия в този момент " несъмнено " съставлява доста по-голяма опасност за сигурността на Англия и съдружниците ѝ от ислямските екстремистки групировки " Ал Каида " и " Ислямска страна ", предизвести новият началник на генералния щаб на армията в страната ген. Марк Карлтън-Смит в първото си изявление на поста, обещано за английския в. Daily Telegraph.

Отделно от стандартната военна опасност, руснаците непрекъснато търсят способи да подкопаят силата на Запада, като развиват нови бойни качества в неконвенционални, като кибер пространството и Космоса,

Англия не може да остане безучастна, предизвестява той и сочи, че " руснаците се стремят да се възползват от уязвимостта и слабостите, където и да ги открият ".

Британският военачалник обаче реагира скептично към предлагането на френския президент Еманюел Макрон за основаване на единни европейски въоръжени сили, както и към всяка друга самодейност, която по думите му би отслабила успеваемостта на НАТО. Опора на европейската сигурност е точно Северноатлантическият алианс, счита Карлтън-Смит.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР