Русия се връща към тоталитарния модел на управление. Това заяви

...
Русия се връща към тоталитарния модел на управление. Това заяви
Коментари Харесай

Русия се връща към тоталитаризма

Русия се връща към тоталитарния модел на ръководство. Това съобщи ръководителят на социологическия център „ Левада” Лев Гудков в изявление за немския вестник „ Зюддойче цайтунг “.

По думите му в страната са дискредитирани всички демократични хрумвания, а президентските избори от 18 март ще бъдат единствено обред за удостоверение на пълномощията на сегашния държавен глава на Русия Владимир Путин.

„ Всичко е доста предсказуемо. Още в този момент е ясно кой ще „ победи “. Това не са никакви избори. Всъщност поради това би трябвало да бъде открит различен термин. Това е обред за потвърждаване на пълномощията на този, който към този момент е на власт “, изясни Гудков.

Директорът на центъра „ Левада “ е безапелационен, че Русия се завръща към тоталитаризма. Отговорността за пропуските на Путин се трансферира на други институции - на министър-председателя, на държавното управление, на Държавната дума. Силната поддръжка за Путин, както и при други властнически режими, отразява слабостта на държавните институции. Полицията и правораздаването пазят страната, а не правата на обособените жители, установи специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР