Русия се присъедини към Г-7 през 1990-те години, след като

...
Русия се присъедини към Г-7 през 1990-те години, след като
Коментари Харесай

Неочаквана Подкрепа За Русия От Доналд Тръмп!

Русия се причисли към Г-7 през 1990-те години, откакто изплува от руините на Съветския съюз, като групата се трансформира в Г-8, само че нейната въоръжена интервенция в прилежаща Украйна през 2014 година и завземането на Кримския полуостров я изолира от другите огромни сили, написа нюз.бг.

Останалите членове на Г-7, водени от Съединени американски щати при ръководството на Барак Обама, я изгониха в символ на международна решителност да не бъде допускано откритите интернационалните граници да бъдат променяни със мощ.

Тръмп прекара началото на днешния ден в рецензии против водачите на други две страни членки на Г-7, Канада и Франция, като реши да пропусне края на годишната среща в Квебек и да лети за Сингапур събота сутринта, където той възнамерява да се срещне с водача на Северна Корея Ким Чен-ун на историческа среща във вторник (12 юни).

Представата за повторното допускане на Русия в най-ексклузивния клуб в света без никакви отстъпки от страна на Кремъл, отразява извънредно приятелския метод, който Тръмп предприе към Русия, откогато стана президент, политика, която е в прорез както с тази на републиканците и демократите, по този начин и на водачите на Европа.

Срещу предизборния щаб на Тръмп тече следствие по отношение на възможна интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година в негова изгода.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР