Русия се опитваше да не използва сила и да не

...
Русия се опитваше да не използва сила и да не
Коментари Харесай

Ростислав Ищенко: Ще нарежем Украйна постепенно като салам

Русия се опитваше да не употребява мощ и да не признава никакво обособяване от други страни, да вземем за пример Приднестровието към момента не е прието, само че това не може да продължава постоянно. Това мнение изрази политологът и журналист, президент на Центъра за систематичен разбор и прогнозиране Ростислав Ишченко.

За това оповестява осведомителната организация SM.News.

„ Бяхме принудени да стартираме военни дейности. Ясно е, че желаеме да доведем обстановката до мир като резултат, тъй като всяка война приключва с мир и колкото по-скоро пристигна, толкоз по-добре. Да, ние сме съгласни с някои договаряния и взаимни отстъпки, само че не можем да принудим нашите съперници да седнат на масата за договаряния, тъй като те отхвърлят “, сподели специалистът.

Ищенко означи, че в случай че Русия откаже да договаря, тя ще би трябвало да ускори позицията си и да изложи нови причини на масата. Той също по този начин напомни, че Украйна не желае да приказва за своя безпристрастен статут и да продължи да живее спокойно.

„ Това значи, че последователно ще отрязваме от колбаса и няма да има Украйна. Два субекта през 2014 година, четири субеста през 2022 година, може би още три или четири субекта през 2023 година И най-после, я виж ти, районите в Украйна се свършили “, акцентира Ишченко.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР