Русия се опитва да въвлече Беларус в открита война с

...
Русия се опитва да въвлече Беларус в открита война с
Коментари Харесай

Украйна: Путин убеждава Лукашенко да влезе в открита война с нас

Русия се пробва да въвлече Беларус в открита война с Украйна. За това сигнализира шефът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна  Вадим Скибицкия в програмата на военната телевизия на Украйна " Под прицел ", предаде ГРУ, представена от " 24 часа ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7449
" Виждаме ограниченията, които се подхващат от Руската федерация, с цел да принуди управлението на Беларус да влезе в открита война. Постоянно се организират срещи на Путин и Лукашенко, на които се разисква въпросът и Путин се пробва да убеди Лукашенко за това решение.

Към днешна дата, съгласно военното разузнаване на Украйна, покрай нашата граница са съсредоточени 6 батальона. Това са механизирани батальони, това са и въздушнодесантни батальони на така наречен командване на специфични интервенции. Докога тази обстановка ще зависи от това по какъв начин ще се развият събитията на фронта и като цяло, по какъв начин ще се развият събитията във войната на Русия против нашата страна “, сподели представителят на военното разузнаване на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР