Русия се опитва да привлече 400 000 доброволци в армията,

...
Русия се опитва да привлече 400 000 доброволци в армията,
Коментари Харесай

Британската разведка: Ще успее ли Шойгу да открие 400 000 доброволци?

Русия се пробва да притегли 400 000 доброволци в армията , с цел да избегне нова вълна на готовност и напрежение в обществото по отношение на това.

Това декларира в днешния си отчет за развиването на войната в Европа английското военно разузнаване.

Според разузнаването съветското министерство на защитата е почнало дейна пропагандна акция по малкия екран, в обществените мрежи и посредством пропаганда навън. Тези материали молят към " мъжката горделивост " на евентуалните доброволци .

Наскоро оповестен видеоклип на Министерството на защитата се разисква интензивно в обществените мрежи. В него се демонстрира по какъв начин руснаци работят като охранители на магазини, таксиметрови водачи или фитнес инструктори, вместо да отидат на фронта. Клипът приключва с надпис " Ти си мъж. Бъди мъж " на фона на мъже във военни униформи с картечници и букви Z на ръкавите.
 С видеокампания Русия търси
С видеокампания Русия търси " същински мъже " за фронта

Москва желае да притегли повече професионални бойци да се бият в Украйна

Британското разузнаване стига до извода, че откакто ЧВК " Вагнер " приключва акцията си за набиране на пандизчии , частната военна компания би трябвало да се конкурира и с формалната войска, само че за стеснен брой мъже на подобаваща възраст за военна работа.

След стартирането на през септември, която накара десетки хиляди руснаци да избягат от страната, с цел да не бъдат изпратена на фронта, управляващите омаловажават - макар хода за - и вместо това се пробват да наемат доброволци.

" Малко евентуално е рекламната акция да помогне за постигането на задачата на Министерството на защитата от 400 000 доброволци " - счита английското разузнаване.

Според него " управляващите съвсем несъмнено се пробват да отсрочат новата открита готовност за допустимо най-дълго време, с цел да сведат до най-малко протестните настроения ".
 Кремъл отхвърля идна готовност на още 200 000 души
Кремъл отхвърля идна готовност на още 200 000 души

Указът за мобилизацията към момента е в сила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР