Русия с огромните си ядрени резерви е в състояние да

...
Русия с огромните си ядрени резерви е в състояние да
Коментари Харесай

В Китай убедени: Русия може да унищожи САЩ десет пъти

Русия с големите си нуклеарни запаси е в положение да унищожи територията на Съединени американски щати минимум " 10 пъти ". Това написа китайското издание Sohu .

В публикацията се споделя, че Русия разполага с нуклеарни бойни глави, средства за тяхното снабдяване, стартови площадки за нуклеарни оръжия, в това число самолети Ту-160, балистични ракети със стратегическо предопределение, както и площадки за изстрелване на балистични ракети с морско базиране от серията " Борей ".
 В Китай оповестиха фактора, който сдържа Съединени американски щати да атакуван Русия
В Китай оповестиха фактора, който сдържа Съединени американски щати да атакуван Русия

Вашингтон продължавал да се опасява от Русия

Изданието счита, че Русия продължава да се " държи сурово " във връзка с Съединени американски щати, " довеждайки американските управляващи до положение на вцепенение ".

" Положението в света е такова, че въздействието на Съединени американски щати понижава, а Русия в бъдеще може да възвърне превъзходството си ", означават създателите на публикацията.

Според китайската медия Съединени американски щати могат да " нанесат удар " против Русия по отношение на различията за обстановката в Сирия и Украйна. Вероятността от ответен удар обаче възпира американците .
 В Съединени американски щати оповестиха
В Съединени американски щати оповестиха " най-лошия призрачен сън " за Китай и Русия

Продажбите на подводници на съдружниците им

Според създателите на публикацията страните членки на НАТО трябвало да бъдат доста деликатни при потреблението на мощ , защото това можело да " докара до злополука ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР