Русия, с огромната си територия, с многото вероизповедания, с голям

...
Русия, с огромната си територия, с многото вероизповедания, с голям
Коментари Харесай

Путин: Русия се нуждае от силна президентска власт

„ Русия, с голямата си територия, с многото вероизповедания, с огромен брой народи, нации, националности, живеещи в страната – те даже не могат да се преброят, някой споделя 160, някой 190 - има потребност от мощна президентска власт ", сподели Путин на среща с обществеността, съобщи ТАСС. 
Той сподели още, че формата на парламентарна република е постоянно срещана в света, добавяйки, че в Русия това е теоретично допустимо, само че не и оправдано.
В понеделник съветският президент внесе в Народното събрание план за промени в Конституцията, които се отнасят до подобряването на организацията на общественото ръководство. Предвижда се законопроектът да бъде разискван от Държавната дума в четвъртък.
Освен всичко друго, съветският президент предложи министър председателят, както и членове на държавното управление, да бъдат назначавани от президента на страната, откакто бъдат утвърдени от Държавната дума.
Според Путин това ще помогне за " повишение на успеваемостта на взаимоотношението сред представителната и изпълнителната власт на държавното управление и за усилване на ролята на Държавната дума и парламентарните партии ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР