Русия разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите

...
Русия разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите
Коментари Харесай

Лавров: Русия разполага с информация за опит за взрив на газопроводите Турски поток и Син поток

Русия разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите " Турски поток " и " Син поток " в Черно море. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на среща с представители на Бангладешката асоциация на възпитаниците на руски и съветски университети в съветското посолство в републиката, оповестяват съветски медии, написа „ Труд “.

 

„ Сега, когато всички упорстват да им позволим още веднъж да изнасят зърно, ние не им забраняваме, просто няма да ги пуснем през филантропичните коридори, които бяха отворени и, които бяха употребявани за изстрелване на тези надводни и подводни апарати, с цел да нападат транспортни средства освен нашите военни кораби, само че и цивилни. И се пробваха да нападат военни кораби, които патрулираха по трасето на газопровода „ Турски поток " и газопровода „ Син поток ". Те започнаха да патрулират в тези сектори на Черно море, тъй като има информация, че се пробват и да ги взривят, както бяха взривени Северните потоци ”, добави още Лавров.

 

Според него Украйна е употребила филантропични коридори в Черно море, с цел да нападна съветски цивилен и военни кораби, охраняващи енергийната инфраструктура.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР