Русия разкритикува Канада за легализирането на марихуаната, което влезе в

...
Русия разкритикува Канада за легализирането на марихуаната, което влезе в
Коментари Харесай

Русия разкритикува Канада за легализирането на канабиса

Русия разкритикува Канада за легализирането на марихуаната , което влезе в действие през предходната седмица, осведоми Агенция Франс Прес.

Москва дефинира смяната като " неприемлива " и в несъгласие с интернационалните закони. Руското държавно управление има вяра, че ще докара до трафик на опиати в чужбина.

 Канада е втората страна в света след Уругвай, легализирала канабиса
Канада е втората страна в света след Уругвай, легализирала канабиса

Специализираните магазини за продажба на канабис в Канада отвориха порти

" Ние сме уверени, че това законодателство е в несъгласие с интернационалното право за надзор над опиатите ", се акцентира в известие на съветското посолство в Отава.

Според Москва Канада нарушава огромни интернационалните контракти за битка с опиатите от 1961 година, 1971 година и 1988 година

Със съзнателното торпилиране на интернационалния режим за надзор на опиатите, канадското държавно управление основава най-големия пазар за опиати в света, който, макар всички уверения и ограничения за попречване на износа на канабис отвън националните граници, несъмнено ще докара до забележителен трафик на опиати до други страни , разясняват от посолството.

Дипломатическата задача акцентира, че Русия и други страни евентуално ще одобряват спомагателни ограничения за попречване на вероятни опити за трафик на канабис от Канада.

На 17 октомври Канада стана най-голямата стопанска система в света, която легализира канабиса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР