Русия разглежда не само газа, но и всяка търговия като

...
Русия разглежда не само газа, но и всяка търговия като
Коментари Харесай

Зеленски: Русия разглежда не само газа, но и всяка търговия като оръжие

Русия преглежда освен газа, само че и всяка търговия като оръжие. Това съобщи президентът на Украйна Владимир Зеленски в постоянното си вечерно видеообръщение, съобщи Би Би СИ.

Той сподели, че решението на Русия да приключи доставките на газ за Полша и България демонстрира, че „ никой в ​​Европа не може да се надява да поддържа обикновено икономическо съдействие с Русия “.

„ Русия просто чака момента, в който може да се употребява една или друга комерсиална зона “, добави украинският президент.

Зеленски сподели, че Русия гледа на „ обединена Европа като цел “ и че колкото по-бързо всички на континента признаят, че не могат да зависят от Русия за търговия, толкоз по-скоро ще има непоклатимост на европейските пазари.

Той също по този начин приветства премисляната от Европейски Съюз анулация на митата и квотите върху износа от украйна, като добави, че Русия желае да сътвори безпорядък на международните пазари - изключително за храни.

„ Украинският експорт ще помогне за стабилизиране на пазарите и ще поддържа стопанската система на страната по време на рецесията “, добави Зеленски.

По-рано тази седмица Русия съобщи, че е открила цялостен надзор над стратегически значимия Херсонски район, който обезпечава част от сухопътната връзка сред анексирания полуостров Крим и сепаратистките региони в Източна Украйна.

РИА Новости заяви, че Украйна е изстреляла три ракети по центъра на Херсон, само че съветските сили са свалили две от тях.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР