Русия разчита на това, че ситуацията на Балканите ще остане

...
Русия разчита на това, че ситуацията на Балканите ще остане
Коментари Харесай

Медведев: Русия е готова да подкрепи Сърбия за суверенитета й

Русия разчита на това, че обстановката на Балканите ще остане постоянна и сигурна и е подготвена да поддържа Сърбия в поддържането на суверенитета и териториалната й целокупност. Това съобщи съветският министър председател Дмитрий Медведев, говорейки пред сръбския парламент, представен от TACC
" Русия поддържа сръбския народ и е подготвена да Ви даде цялата нужна помощ за поддържане на суверенитета и териториалната целокупност ", сподели Медведев и добави, че Москва се интересува " извънредно от мирното споразумяване на съществуващия проблем (в региона) въз основа на резолюция номер 1244 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ".
" Искаме обстановката на Балканите да остане постоянна и сигурна и се стремим да развиваме връзки с всички страни (в региона) ", добави съветският министър председател.
Руският министър председател също разгласи, че разчита на 25 октомври да бъде подписано съглашение за свободна търговия сред Евразийския стопански съюз и Сърбия.
" Само няколко дни по-късно, на 25 октомври, чакаме Вашия министър-председател Ана Бърнабич в Москва. Надявам се, че визитата ще завърши с подписването на съглашение за свободна търговия сред Република Сърбия и Евразийския стопански съюз ", сподели Медведев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР