Русия проучва възможностите за провеждане на среща между руски и

...
Русия проучва възможностите за провеждане на среща между руски и
Коментари Харесай

Пробив? Москва иска да обсъди с Вашингтон ключов договор за контрол на ядрените оръжия

Русия изследва опциите за осъществяване на среща сред съветски и американски договарящи, които да обсъдят знаково съглашение за надзор на нуклеарните оръжия, сподели през днешния ден говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, представена от Ройтерс.

Москва е отворена за възобновяване на контракта с Вашингтон за ограничения за по-нататъшно редуциране и ограничение на стратегическите нападателни оръжия, уточни Захарова.

Тя добави, че Русия се надява, че започнатите взаимни проекти със Съединени американски щати за асимилиране на галактическото пространство ще бъдат осъществени. " Ръководим се от това, че без значение от невижданото изостряне на руско-американските връзки по виновност на Вашингтон, запазването на прагматичното взаимоотношение в космоса е в интерес и на двете страни ", сподели Захарова, представена от ТАСС.

Тя разяснява и тематиката за течовете от газопроводите " Северен поток ". " Има безспорен печеливш от тази обстановка – това е Вашингтон ", сподели Захарова. Според нея прекъсването на газоподаването от Русия за Европа ще помогне на Съединени американски щати да усилят доставките си на полутечен природен газ за континента.

" През юли тъкмо там - в региона на остров Борнхолм, НАТО организира обучение, при което употребява дълбоководно съоръжение ", посочи Захарова. " Много ни се желае да имаме вяра, че интернационалното следствие за случилото се с газопроводите в Балтийско море ще има справедлив темперамент ", сподели говорителката на съветската дипломация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР