Русия продължава да увеличава забранените оръжия, за да се подготви

...
Русия продължава да увеличава забранените оръжия, за да се подготви
Коментари Харесай

Генерал от Бундесвера: Русия се готви да удари НАТО внезапно

Русия продължава да усилва неразрешените оръжия, с цел да се приготви за районни войни с Европа. Това написа немското издание Die Welt, представено от Блиц.

``
реклама

Вестникът се базира на отчета на запасния генерал-лейтенант от Бундесвера, някогашен заместник-генерален секретар на НАТО Хайнрих Браус и шефа на Института за политика за сигурност към Университета в Киел, Йоахим Краузе.

Според отчета Русия се възползва от момента, когато европейските страни са ангажирани с измененията в климата и миграцията и приготвя районни войни.

Изданието отбелязва, че Русия има намерение да заплаши Европа с нуклеарни оръжия и съзнателно търси борба се пробва да се сблъска със западните страни.

Според публицистите от Die Welt Москва има предпочитание да наруши реда в света с непредвиден нуклеарен удар и се пробва да подкопае сплотеността на НАТО.

Отбелязва се, че в описания случай страните от Европейски Съюз ще би трябвало да избират сред присъединяване в пълномащабна война и радикална смяна в статуквото в интерес на Москва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР