Русия продължава да следи зърнената сделка, но обстоятелствата не са

...
Русия продължава да следи зърнената сделка, но обстоятелствата не са
Коментари Харесай

Песков: Обстоятелствата все още не са в полза на удължаване на сделката за зърно

Русия продължава да следи зърнената договорка, само че събитията не са в интерес на нейното удължение, сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, разяснявайки бъдещето на тази договорка, оповестяват съветски медии.

„ Факт е, че без значение от това, че е минало толкоз доста време, той към момента не е приключен, не е придобил пакетен темперамент. Условията, които ни касаеха, не са изпълнени. Следователно към този момент събитията не са в в интерес на тази договорка. Продължаваме да следим ", съобщи още Песков.

„ Загубата на украинско и съветско зърно от пазара няма да провокира допустима световна продоволствена рецесия ”, разяснява Дмитрий Песков.

„ Ние знаем, че генезисът на международната продоволствена рецесия има други корени и не е директна последица от изпадането на украинското зърно от пазара. Разбира се, отпадането на украинското зърно и съветското зърно от пазара може да е един от факторите Генезисът на рецесията е различен и съветската страна неведнъж е обяснявала това ", добави Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР