Русия продължава да се опитва да се меси в изборите

...
Русия продължава да се опитва да се меси в изборите
Коментари Харесай

Русия се меси в изборите в САЩ, увери Джо Байдън, след като се запознал с разузнавателни данни

Русия продължава да се пробва да се меси в изборите в Съединени американски щати през ноември, увери евентуалният претендент за президент на Демократическата партия Джо Байдън, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Байдън, който заяви, че е почнал да получава сводки с разследващи данни, увери, че "руснаците към момента се пробват да делегитимират нашия избирателен развой. Факт. " Китай от своя страна прави действия, "целящи да загубим доверие в " изборния резултат, сподели още той на свои последователи по време на онлайн събитие за събиране на средства за предизборната му акция.

Рекорден растеж на новите случаи на ковид в Съединени американски щати трето следващо денонощие

Байдън предизвести, че в случай че Русия продължи да се меси в изборите и той бъде определен за президент на Съединени американски щати, ще я накара "да заплати същинска цена ".

Не е ясно по кое време той е почнал да получава сводки от американското разузнаване - нормална процедура за кандидат-президентите на главните партии.
Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати разкритикува президента републиканец Доналд Тръмп, против който евентуално ще се изправи на изборите, че не чете разследващите сводки.

Много американски разследващи организации стигнаха до умозаключение, че Русия е пособия на Тръмп по време на извоюваните президентските избори през 2016 година - обвинявания, които тя и той отхвърлят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР