Русия призна днес, че не е разбрала правилно изискванията на

...
Русия призна днес, че не е разбрала правилно изискванията на
Коментари Харесай

Русия не е разбрала правилно изискванията на СЗО за сертифицирането на Спутник V

Русия призна през днешния ден, че не е схванала вярно условията на Световната здравна организация (СЗО) във връзка със узаконяването на имунизацията против ковид " Спутник V ", съобщи Франс прес.

" Все още не сме предали информацията, която трябваше да предоставим, тъй като имахме друго схващане за това каква информация " би трябвало да предадем и за " метода, по който следва да я предадем ", сподели пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

" Ние имаме разнообразни правила ", посочи Песков, като увери, че Русия последователно се приспособява към условията на СЗО и че съветските управляващи не са създали нищо неправилно.

Руската ваксина бе обявена от президента Владимир Путин през лятото на предходната година, като стартирането ѝ в всеобща приложимост стартира няколко месеца по-късно. " Спутник V " се употребява в десетки страни и надеждността ѝ е обезпечена от влиятелното здравно издание " Лансет ", отбелязва Агенция Франс Прес.

Към сегашния миг обаче съветската ваксина не е сертифицирана нито от СЗО, нито от регулаторната организация на Европейския съюз, защото Русия не е показала нужната документи, с цел да потвърди нейната успеваемост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР