Русия преминава през много труден и важен етап на укрепване

...
Русия преминава през много труден и важен етап на укрепване
Коментари Харесай

Путин: Русия преминава през много труден и важен етап на укрепване на своя суверенитет

Русия минава през доста сложен и значим стадий на подсилване на своя суверенитет. Това съобщи съветският президент Владимир Путин. Кандидатът за президент на Русия и сегашен държавен глава Владимир Путин благодари на своите пълномощници на изборите за поддръжката в един доста значим и сложен стадий от развиването на страната и укрепването на нейния суверенитет.

Вие в действителност сте работили много интензивно и ползотворно един с различен в продължение на доста години,

тъй че на първо място думи на признателност а) за взаимната ви работа и б) за вашата подготвеност да продължите тази взаимна работа. Това е доста значимо през днешния ден, тъй като ние прекосяваме през доста сложен, доста значим стадий в развиването на страната ни, в укрепването на нейната самостоятелност, суверенитет, самостоятелност във всички вектори, във всички направления “, сподели още Путин.

Както означи Путин, това се отнася за стопанската система, софтуерното развиване, опазването на здравето, обществената сфера в най-широкия смисъл на думата, повишение равнището на отбранителната дарба, сигурността и позицията на страната на интернационалната сцена.

„ Като цяло всички предоставени задания – по-голямата част от дилемите, които формулираме за себе си като съществени – се вземат решение, в това число и с помощта на вашата поддръжка “, съобщи Путин.

Путин благодари и на доверените си представители за взаимната им работа: за присъединяване в предизборни акции, за подпомагане при осъществяването на решенията, взети след срещи с жителите. Той изясни, че познава доста от присъстващите от дълго време, повече от година. Със специфични думи на признателност Путин се обърна към доброволците, взели участие в събирането на подписи и подготовката на документи.

 

Източник: ТАСС / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР