Русия предупреждава, че всeки, който въведе зона за непрeлитане ще

...
Русия предупреждава, че всeки, който въведе зона за непрeлитане ще
Коментари Харесай

Нейнски: Парите, които се наливат в Русия, се наливат в кървавата война

Русия предизвестява, че всeки, който вкара зона за непрeлитане ще бъде считан, че се включва във войната. Ситуация е извънредно напрегната и всеки ден виждаме какво се случва в Украйна. Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски пред Българска национална телевизия.
 Русия продължи до 14 март възбраната за полети до 11 летища
Русия продължи до 14 март възбраната за полети до 11 летища

Ограниченията бяха въведени още в първия ден на съветското навлизане в Украйна

Има страни, които са по-зависими от доставката на съветски нефт и газ. Идеята е до 2030 година поетапно, на практика да бъдат спрени доставките на енергийни източници, а до края на актуалната година да бъдат фрапантно понижени доставките от Русия, изясни тя.

Според нея Европа, Съединени американски щати и техните съдружници са решени да не позволяват Русия да употребява енергийните си запаси като оръжие . Парите, които се наливат в Русия, когато се купува нефт и газ от нея, се наливат напряко в кървавата война. Русия има две основни неща - армията и енергетиката, като енергетиката е преобладаваща, тъй като с армията има проблеми, уточни Нейнски.
 Байдън забрани вноса на съветски нефт и природен газ
Байдън забрани вноса на съветски нефт и природен газ

Европейски сътрудници няма да могат да се причислят, само че се създава тактика против зависимостта им от съветска сила

Тя дефинира като безобразно незавършената. България би трябвало да се освободи от примката и независимостта на страна на Русия за енергетиката , настоя Надежда Нейнски.

По думите ѝ заплашителен казус е в 21 век със мощ да бъдат завземани суверенни страни. Дори и хората си дават сметка, че това нещо неизбежно ще засегне и тях, сподели още Нейнски.

Тя посочи, че постоянно има късмет за дипломацията и би трябвало да се мине точно през нея, с цел да се стигне до помирение. Нейнски не може да си показа по какъв начин ще наподобява успеха за Русия, в случай че завладее Киев.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР