Русия предупреди, че трябва да бъде бдителна в случай, че

...
Русия предупреди, че трябва да бъде бдителна в случай, че
Коментари Харесай

Русия атакува: НАТО е инструмент за конфронтация

Русия предизвести, че би трябвало да бъде бдителна при положение, че Организацията на северноатлантическия контракт (НАТО) усили военния си бюджет.

Дмитрий Песков, който е представител на съветския президент Владимир Путин, разяснява в изявление за съветската англоезична телевизия RT, че Алиансът е " инструмент за борба ", предопределен за задачата.

Тъй като НАТО намерено преглежда Русия като съперник, държавното управление в Москва е решено да подсигурява паритет в оръжейните системи, в това число нуклеарните оръжия, акцентира заместник-началника на президентската администрация и добави, че армията и военнопромишленият комплекс " подхващат всички нужни ограничения ".

Говорейки директно преди срещата на Путин с американския му сътрудник Доналд Тръмп в Хелзинки по-късно през днешния ден, Песков съобщи, че американският държавен глава споделя гледната точка на Путин към международните каузи, въпреки и " огледално ", по отношение на неговата страна. Кремъл чака " по-смислен диалог " в Хелзинки след няколкото къси срещи на двамата държавни ръководители, акцентира той.

По отношение на изказванието на Тръмп, че Путин е негов " съперник ", а не зложелател, Песков уточни, че конкуренцията е като цяло позитивна, само че в този случай не постоянно е почтена и цитира последните мнения на американската страна за " Северен поток-2 ", " чисто търговски план " с Германия за превозване на газ, като " ослепителен образец ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР