Русия предприе масирана атака с дронове тази нощ по Киев.

...
Русия предприе масирана атака с дронове тази нощ по Киев.
Коментари Харесай

Украйна свали повече от 20 руски дрона при атака срещу столицата

Русия предприе масирана офанзива с дронове тази нощ по Киев. Взривове са отеквали из украинската столица и покрайнините ѝ в продължение на близо два часа. Отломки от безпилотните летателни апарати са падали в централни квартали на града. Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че един човек е ранен.

Украинските сили за противовъздушна защита са свалили повече от 20 дрона, ориентирани към Киев през нощта, оповестиха управляващите на града.

Безпилотните самолети са навлезли в столицата на групи и от разнообразни направления. Силите за противовъздушна защита съумяха да унищожат повече от две дузини противников безпилотни летателни апарати, оповестиха от военновъздушните сили на Украйна.

Властите приканиха хората да останат в убежища, защото системата за противовъздушна защита е изсипала дъжд от парчета върху столицата.

Отломки са паднали и в регионите Святошински и Шевченковски, като са развалили апартамент в многоетажна постройка. По-голямата част от отломките са паднали на открита, незастроена територия, макар че са развалени няколко автомобила, тролейбусни електропроводи и пътища. Отломките са провокирали и пожар в известния градски парк " Совки ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР