Русия предлага най-новите си оръжейни системи на всички свои партньори,

...
Русия предлага най-новите си оръжейни системи на всички свои партньори,
Коментари Харесай

Руски военен шеф: Нашето въоръжение е желано по целия свят

Русия предлага най-новите си оръжейни системи на всички свои сътрудници, в това число страните в средиземноморския район, договарянията са в ход, съветското съоръжение е известно измежду клиентите по целия свят, съобщи шефът на съветската Федерална работа за военно-техническо съдействие Дмитрий Шугаев.

В същото време ръководителят на ФСВТС акцентира, че всички молби ще бъдат прегледани. „ Ако са съществени, тогава ние също ще ги разгледаме съществено “, сподели той, написа "Поглед инфо ".

Говорейки за съдействие във военно-техническото съдействие със страните от Средиземноморието, Шугаев означи, че при сегашните условия, заради антируските наказания, той е стеснен до съдействие по обслужване на по-рано доставено съоръжение.

"Примери са Кипър, Гърция. Днес съдействието продължава да поддържа боеспособността на оръжията, доставени по-рано в тези страни, и Русия изцяло извършва отговорностите си в това отношение навреме ", сподели той.

Освен това страните от Близкия изток и Северна Африка са по-активни в съдействие с Руската федерация в региона на военно-техническата област. "Близкият изток и Северна Африка са различен въпрос.

Имаме повече взаимоотношение с тях, те са по-активни. Те са наши дългогодишни сътрудници във военно-техническата област, в продължение на доста години сполучливо оперират съвсем цялата гама от военни артикули ", съобщи ръководителят на Федералната работа за сигурност и боен превоз.,

Според него бронираните транспортни средства, самолети и системи за противовъздушна защита с съветско (съветско) произвеждане обичайно са изключително търсени в този район. "Именно в тези области продължава най-активното съдействие с тях. Договорите се подписват, ние ги изпълняваме ", приключи Д. Шугаев.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР