Русия предлага на своите партньори широка гама съвременни оръжия от

...
Русия предлага на своите партньори широка гама съвременни оръжия от
Коментари Харесай

Путин: Русия предлага на партньорите си широка гама от модерни оръжия

Русия предлага на своите сътрудници необятна гама модерни оръжия от съвсем всички видове и видове, сподели съветският президент Владимир Путин в одобрение към участниците на форума „ Армия-2023 “, оповестяват съветски медии.

„ Ние предлагаме на нашите сътрудници необятна гама модерни оръжия от съвсем всички типове и типове, в това число най-новите системи за ръководство, разузнаване, високоточни оръжия и роботика “, сподели още Путин.

Той добави, че в уеб страниците на форума е обърнато особено внимание на тематиката за безпилотните летателни апарати.

„ Това направление през днешния ден се развива интензивно както във военния, по този начин и в гражданския бранш. Всъщност става дума за основаване на нова самостоятелна наукоемка и високотехнологична промишленост “, разяснява Путин.

„ Предлагаме да развиваме съдействие в разнообразни области, в това число в образованието на персоналния състав, в образованието на задграничен боен личен състав и повишението на техните умения, в провеждането на взаимни командно-щабни и други учения. И чакаме, че както до момента, значими съглашения и експортни контракти “, съобщи Путин.

Той изрази убеденост, че провеждането на форума ще укрепи военното и военно-техническото партньорство в интерес на сигурността и стабилността в зараждащия се многополюсен свят.

Международният военно-технически конгрес „ Армия-2023 “ се организира от 14 до 20 август в Конгресно-изложбения център „ Патриот “, на полигона Алабино и летище Кубинка. Около 1,5 хиляди водещи съветски предприятия от военно-промишления комплекс ще вземат присъединяване в експозицията и деловата стратегия. Във форума възнамеряват присъединяване 85 задгранични компании и организации от 7 страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР