Русия прави опити да отслаби и раздели Съединените американски щати,

...
Русия прави опити да отслаби и раздели Съединените американски щати,
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Русия се меси, но не е само тя

Русия прави опити да отслаби и раздели Съединените американски щати, съобщи почитан представител на американските разследващи служби, съобщи БГНЕС.
Усилията на Москва, ориентирани против Съединените щати, напълно не се лимитират до хипотетичната интервенция в изборния развой, счита въпросният човек.
" Ние продължаваме да записваме необятна пропагандна акция на Русия, която се пробва да отслаби и раздели Съединени американски щати. Тези старания не се лимитират само до изборите, само че абсолютно засягат въпроси, свързани с изборите ", сподели Майкъл Мос по време на съвещание на правната комисия в Сената.
Според Мос Москва се пробва да " проникне [в компютърните системи] и да открадне информация за претендентите [на изборите] и държавните чиновници ".
От разузнаването на Съединените щати обаче акцентират, че Русия " не е единствената страна, която има интерес да повлияе на вътрешнополитическата конюнктура " в Съединени американски щати. " Знаем, че има и други, които разполагат с нужния капацитет за оказване на въздействие ", добави Мос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР