Русия праща стари танкове и бронетранспортьори в Украйна. Това се

...
Русия праща стари танкове и бронетранспортьори в Украйна. Това се
Коментари Харесай

ISW: Русия праща стари танкове и бронетранспортьори в Украйна

Русия праща остарели танкове и бронетранспортьори в Украйна . Това се показва в дневния преглед на Института за проучване на войната.

Документът се базира на данни от обществените медии, съгласно които остарелите танкове и бронетранспортьори са извадени от армейски хранилища под Москва на 9 юни.

На 13 юни съветските сили изтласкаха украинските бранители от центъра на Северодонецк и съгласно известията унищожиха оставащия мост от Северодонецк към Лисичанск, само че украински публични лица оповестиха, че украинските сили не са обкръжени в града.
 ISW: Русия трансформира задачите и периодите за войната си Украйна
ISW: Русия трансформира задачите и периодите за войната си Украйна

Русия възнамерява да води война най-малко още четири месеца

Руските сили направиха несполучливи наземни набези в опит да пресечен украинските наземни информационни линии (НЛК) край Попасна и Бахмут.

Руските сили започнаха несполучливи настъпателни интервенции югоизточно от Изюм и северно от Славянск и евентуално основават условия за нахлуване над Сиверск и северозападните украински Граничен контролно-пропусквателен пункт към Лисичанск.

Руските сили евентуално организират лимитирана атака директно североизточно от град Харков във евентуален опит да изтласкат украинските сили от артилерийския обхват на съветските тилови региони и си обезпечават известни триумфи.

Руските и украинските сили водят непрекъснати боеве за Давидов мост в северозападната част на Херсонска област.

Руските окупационни управляващи евентуално са организирали терористична активност в Мелитопол и Бердянск за Деня на Русия на 12 юни.

Русия продължава да разполага с незадоволително готови доброволчески и аварийни сили, с цел да укрепи настоящите си интервенции .

Спонсорираното от Кремъл издание " Известия " разгласява фрагменти, на които се вижда по какъв начин съветски артилерийски резервисти минават образование със остарели гаубици Д-20, сякаш в границите на 10 дни след изпращането им в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР