Русия показа най-новата си военна техника на Червения площад в

...
Русия показа най-новата си военна техника на Червения площад в
Коментари Харесай

Русия се перчи с военна техника на парада за Деня на победата

Русия сподели най-новата си военна техника на Червения площад в Москва за годишния церемониал, с който се отбелязва успеха на Съветския съюз над нацистка Германия, до момента в който президентът Владимир Путин стартира своя четвърти мандат в Кремъл, оповестява " Франс прес ".

" Нашият народ се бори до гибел. Нито една страна не е била изправена пред такава инвазия ", посочи Путин в речта си.

Ветерани и към 13 хиляди бойци участваха в съвършено проведения боен театър, отбелязващ 73 години от успеха във Втората международна война.



По-голямата част от показаното ново военно съоръжение беше тествано в Сирия, показаха от съветското военно министерство. Общо в парада беше включена 159 типа бойна техника, в това число 75 самолета .

За първи път парадът включваше безпилотни самолети, както и роботи за разминиране, употребявани от съветските военни в сирийските градове Палмира и Алепо, и безпилотен танк.

Голяма част от показаното ново съоръжение включваше танка " Терминатор ", планиран да бъде употребен във военни зони, в които се употребяват нуклеарни оръжия и оръжия за всеобщо заличаване, както и свръхзвуков изтребител прихващач МиГ-31, носещ новата ракета " Кинжал ".

Путин показа ракетната система " Кинжал " през март по време на речта си пред съветския парламент, акцентирайки, че тя може " да преодолее всички съществуващи и, считам, бъдещи системи за противовъздушна и противоракетна защита ".

 Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия онлайн
Путин предизвести Съединени американски щати: Ако ни нападнете, Русия ще употребява нуклеарни оръжия

Путин приказва пред Федералното заседание

" Това е празник, който постоянно е съществувал, в този момент и постоянно ще бъде заветен за всяко семейство ", посочи Путин, поздравявайки наблюдаващата навалица, в това число ветерани, накичени с медалите си в слънчевата заран.

Около 1,6 млн. души, приети за ветерани от Втората международна война, към момента са живи в Русия.

 Снимка 355370
Източник:

Путин нахока тези, които се пробват да " пренаписват историята " и омаловажават ролята на Съветския съюз в успеха над нацистите .

" Днес някои хора се пробват да заличат подвига на нашия народ в спасяването на Европа от иго, от изгубване, от ужасите на Холокоста ", предизвести Путин, изтъквайки, че те се пробват да " фалшифицират, пренапишат и погрешно интерпретират събитията от войната ".

" Няма да позволим да го вършат ", акцентира съветският държавен глава.

 Никой не може да покори Русия, разгласи Путин на парада в Москва Обновена
Никой не може да покори Русия, разгласи Путин на парада в Москва

72 години от разгрома на Нацистка Германия

Имайки поради непосредствено актуалната политическа обстановка, Путин предизвести против повтаряне на Втората международна война, като съобщи, че " зад новите закани са същите грозни черти: нарцисизъм, непоносимост, нападателен шовинизъм и искания за уникалност ".

" Русия е отворена за разговор по всички въпроси, свързани с гарантирането на международната сигурност " и е " подготвена за градивно, равноправно партньорство ", сподели той в речта, която приключи с крясъци " Ура! " от струпаните съветски военни на Червения площад.

 Снимка 355374
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР