Русия подготвя най-големия фалшификат на „свидетелски показания“ в Мариупол, съобщи

...
Русия подготвя най-големия фалшификат на „свидетелски показания“ в Мариупол, съобщи
Коментари Харесай

Петр Андрющенко: Русия подготвя най-големия фалшификат на „свидетелски показания“ в Мариупол

Русия приготвя най-големия фалшификат на „ свидетелски показания “ в Мариупол, заяви съветникът на кмета на Мариупол Петр Андрющенко, съобщи „ Сегодня “. По думите му в писмен тип ще бъдат направени свидетелства от локалните поданици, останали в града, които ще осведомят, че Мариупол е погубен от украинските военни.

За да извършат такава интервенция, съветските окупатори оповестиха началото на регистрацията за обезщетение за разрушени жилища и/или загуба на член на фамилията. За жилище – 500 хиляди рубли (приблизително 6 хиляди долара), за умрял член на фамилията – 3 милиона рубли. (приблизително 33 хиляди долара).

„ Регистрирането на заявки за обезщетение се прави в пространствата на учебно заведение №9. Въпреки това, когато подават документално заявление със личната си ръка, жителите на Мариупол наложително би трябвало да отбележат, че парцелът „ е бил погубен от украинските военни “ и роднините са били „ убити от украинската войска “. При липса/отказ на подобен знак окупаторите оповестяват, че няма да бъдат направени обезщетения. Предвид психологическия напън и положението на осведомителната обсада, жителите на Мариупол се надяваме да подават заявки с подобаващи бележки ", сподели Андрющенко.

В резултат Русия получава десетки хиляди ръкописни „ доказателства “ за измислените „ зверства на украинската войска “. Което би трябвало да се употребява за въздействие върху интернационалното мнение, в това число с необятна гласност посредством пропагандни медийни канали, които не престават активността си на територията на страните от Европейски Съюз.

„ В реалност такава отплата не е допустима. Само с цел да извърши тези обещания към мариуполците, Русия би трябвало да похарчи най-малко 2,5 милиарда щатски $. Което е невероятно при настоящето положение на съветската стопанска система ", сподели още съветникът на кмета на Мариупол.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР