Русия пази банкера Цветан Василев, който се укрива в Сърбия,

...
Русия пази банкера Цветан Василев, който се укрива в Сърбия,
Коментари Харесай

Прокурор Иван Гешев: Русия пази Цветан Василев, който се укрива в Сърбия


Русия пази банкера Цветан Василев, който се укрива в Сърбия, съобщи основният прокурор Иван Гешев пред публицисти след среща с български евродепутати в Брюксел на въпрос дали ще проверява Делян Пеевски, в случай че се окаже той индивидът, на който Съединени американски щати няма да даде виза, заяви БНР.

„ Депутатът Пеевски и всеки различен народен представител, министър виждате, че има в ареста, олигарси, които се крият в ОАЕ и Цветан Василев в Сърбия го пази съветската страна благодарение на сръбската страна... Ние не се тормозим да проверяваме никого “, сподели обвинител №1.

За изпратеното писмо до Европейската комисия и Европарламента във връзка банкера Цветан Василев, който към този момент няколко години се крие в Сърбия, Гешев съобщи: „ За сведение сме уведомили и представителите на Европейския парламент и Европейската комисия за това, че очевидно има индикации, че сръбската страна не извършва интернационалните съглашения “.


„ Аз не съм посланик и не съм политик “, сподели основният прокурор в отговор на въпрос дали обвързва договарянията за присъединение на Сърбия към Европейски Съюз.

„ Дал съм една информация, която е юридическа, на Европейската комисия и Европейския парламент. Политическите заключения ще си ги създадат съответните политици, съответните дипломати и съответните хора, от които зависи това “, продължи Гешев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР