Русия отработи нанасяне на масиран ядрен удар в отговор на

...
Русия отработи нанасяне на масиран ядрен удар в отговор на
Коментари Харесай

Русия тренира ответен масиран ядрен удар под взора на Путин

Русия отработи нанасяне на масиран нуклеарен удар в отговор на нуклеарен удар на съперника по време на обучение на стратегическите нуклеарни сили. Това заяви в сряда министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу, съобщи ТАСС.

„ В сходство с проекта за подготовка на въоръжените сили на Руската федерация, под ваше управление се организира образование по ръководство на въоръжените сили на Руската федерация, по време на което се извършват дилемите за нанасяне на масиран нуклеарен удар от стратегическите нуклеарни сили. в отговор на нуклеарен удар на съперника “, сподели той в отчет до съветския президент Владимир Путин, който персонално управлява и следи учението от така наречен ситуационен център

В рамките на тренировките, на полигона Кура в Камчатка, от държавния изпитателен космодрум Плесецк беше изстреляна междуконтиненталната балистична ракета " Ярс ", а от Баренцово море - балистичната ракета " Синева ". В осъществяването на дилемите участваха и два самолета с огромен обхват Ту-95МС. Те пуснаха крилати ракети с въздушно изстрелване. Както се отбелязва на уеб страницата на Кремъл, всички задания, планувани по време на подготовката на силите за стратегическо въздържане, са изпълнени изцяло. Всички ракети са достигнали задачите си, като са удостоверили заложените параметри. Руската страна уведоми авансово управляващите в Съединени американски щати за ученията на нуклеарните сили, които тя организира всяка година регулярно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР