Русия отбелязва Международния ден на жената 8 март, който вече

...
Русия отбелязва Международния ден на жената 8 март, който вече
Коментари Харесай

Денят на жената в Русия е официален празник

Русия отбелязва Международния ден на дамата 8 март, който към този момент близо 100 години е формален празник в страната. Запазва се и след разпадането на Съветския съюз. Тази година е в неделя и по тази причина 9 март, понеделник, ще бъде почивен ден.

88 % от руснаците означават 8 март - един от най-популярните празници в страната, сподели допитване. А също, че две трети от съветските мъже подаряват цветя за празника. Оригинална самодейност в този дух предприе пътната полиция в Иркутск. Много дами водачи бяха трогнати, когато мотивът за инспекция на пътя беше връчване не на фиш за санкция, а на алена роза.

" Много е прелестно. Честно казано, не чаках цвете. Като ме стопираха, си помислих - в този момент ще ме глобят, тъй като застраховката ми е изтекла. А след това се изненадах и откровено се зарадвах. Благодаря! "

В изследването по въпроса какво биха желали да получат съветските дами за 8 март цветята още веднъж са преди всичко. Следват пътуванията, билетите за културни събития, сантименталните вечери. Изследването демонстрира също, че мъжете от ден на ден се допитват до дамите си преди да вземат решение какво да подарят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР