Русия остава отворена за преговори с Украйна, но те вече

...
Русия остава отворена за преговори с Украйна, но те вече
Коментари Харесай

Песков: Москва е отворена за контакти с Киев, но действията на Украйна ги правят невъзможни

Русия остава отворена за договаряния с Украйна, само че те към този момент са невъзможни заради обстоятелството, че Киев е фиксирал невъзможността за контакти с Москва на законодателно равнище, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков пред кореспонденти, оповестиха съветски медии.

„ Многократно сме казвали, че съветската страна остава отворена, с цел да реализира задачите си в договарянията. Но също по този начин неведнъж обърнахме внимание на всички, че сега не виждаме такава опция, защото това беше кодифицирано в Киев, т.е. трансформира в закон непродължаване на каквито и да било договаряния с съветската страна “, съобщи Песков.

„ Кремъл не знае до каква степен достоверни са известията за настояванията на Белия дом Киев да покаже неприкритост за договаряния с Москва. Ние не знаем дали е правилно, или не. Още един път, има правилни отчети, само че най-много отчети, които са безспорна нечиста сделка с чиста вода. Затова не можем да разясняваме това, без да сме сигурни, че в действителност дава отговор на действителността “, разяснява представител на Кремъл, запитан дали е осведомен с частни позвънявания от администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън към украинския президент Володимир Зеленски, с цел да показва неприкритост за договаряния с Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР