Русия осъди като безразсъдни и дестабилизиращи новите санкции на САЩ

...
Русия осъди като безразсъдни и дестабилизиращи новите санкции на САЩ
Коментари Харесай

Русия: САЩ си въобразяват, че са господарите на света

Русия осъди като " безразсъдни " и " дестабилизиращи " новите наказания на Съединени американски щати против Иран и упрекна Вашингтон, че се пробва да прекъсне пътищата за договаряния по иранската нуклеарна стратегия, съобщи AFP.

" Американските управляващи би трябвало да се запитат накъде води тяхната безразсъдна политика по отношение на Иран. Тя включва освен дестабилизирането на Близкия и Средния изток, само че подкопава също цялата система за интернационална сигурност ", уточни в изказване съветското министерство на външните работи.

Според Москва, новите американски наказания са ориентирани към висшите ирански ръководители, сред които висшия водач, и съставляват " нова илюстрация на непрекъснатите опити на Съединени американски щати да постановат волята си на суверенни страни ". " Създава се ясно усещане, че Вашингтон се пробва да унищожи мостовете, обратно на личните му уверения, че желае разговор с Иран ", се споделя в съветското изказване и се показва, че съветската страна показва " цялостна взаимност с иранския народ и държавно управление ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР