Русия обяви днес, че забранява на 500 американци, сред които

...
Русия обяви днес, че забранява на 500 американци, сред които
Коментари Харесай

Москва забрани на 500 американци, сред които и Обама, да влизат на нейна територия

Русия разгласи през днешния ден, че не разрешава на 500 американци, измежду които и някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама, да влизат на нейна територия, предава Ройтерс, като се базира на съветското външно министерство.

Russia on Friday said it banned entry to 500 Americans, including former president Barack Obama, in response to sanctions imposed by Washington.

Москва съобщи, че подхваща този ход в отговор на най-скорошните наказания, оповестени от Вашингтон.

Министерството съобщи също, че Русия е отхвърлила най-скорошните молби на Съединени американски щати за обезпечаване на консулски достъп до арестувания кореспондент на в. " Уолстрийт джърнъл " Еван Гершкович, който бе задържан през март по съмнения в шпионаж, осведоми Българска телеграфна агенция.

Тази мярка е отговор на отхвърли на Съединени американски щати от предишния месец да издадат визи на публицистите, пътуващи с външния министър Сергей Лавров при визитата му в Организация на обединените нации, се споделя в изказване на съветското ведомство.

" Вашингтон трябваше от дълго време да е схванал, че нито едно враждебно деяние във връзка с Русия няма да остане ненаказано ", се акцентира в изказването.

По-рано през днешния ден Съединени американски щати оповестиха наказателни ограничения против повече от 300 физически и юридически лица като наказване за нахлуването на съветските сили в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР