Русия обеща твърд отговор на новите санкции на САЩ срещу

...
Русия обеща твърд отговор на новите санкции на САЩ срещу
Коментари Харесай

Русия обеща твърд отговор на новите санкции на САЩ

Русия даде обещание корав отговор на новите наказания на Съединени американски щати против съветски предприемачи, предприятия и висши представители, предадоха Франс прес и ТАСС.

"Няма да оставим тази офанзива или която и да било нова антируска офанзива без корав отговор ", съобщи в декларация съветското външно министерство. "След като не реализира никакъв резултат с 50-те предходни серии от наказания, Вашингтон продължава да плаши с отвод на американски визи, заплашва съветския бизнес със заледяване на активи и активи, само че не помни, че отнемането на непозната частна благосъстоятелност и пари се назовава кражба ", гласи декларацията.

Според Москва американските наказания вкарват Съединените щати в категорията страни, които са "врагове на пазарната стопанска система и на честната и свободна конкуренция, защото те употребяват административни способи, с цел да отстраняват съперници на непознатите пазари ". "Никакъв напън няма да отклони Русия от пътя, който е избрала. Той единствено ще покаже неспособността на Съединени американски щати да реализират задачите си и ще консолидира съветското общество. Съветваме Вашингтон да се освободи допустимо най-бързо от илюзията, че е може да се приказва с нас, като се употребява езика на глобите ", се споделя в декларацията на съветското външно министерство.

Съединени американски щати постановиха през вчерашния ден наказания против 38 персони и предприятия, които се прибавят към 24-те глобени в средата на март в отговор на намесата в избори и на хакерските атаки, за които е упреквана Русия.

Между хората, на които са наложени наказания, има олигарси, близки до Кремъл и техните предприятия, висши съветски представители и съветската компания за експорт на оръжия Рособоронекспорт, припомня Агенция Франс Прес.

Олигархът Олег Дерипаска сподели, че решението на Съединени американски щати да му наложат наказания е "неоснователно, смехотворно и неуместно ". "Събитията от тази заран са доста неуместни, само че не и непредвидени ", се споделя на декларация на Дерипаска, представена от Ройтерс.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР