Русия няма намерение да напада страните от НАТО, самият Запад

...
Русия няма намерение да напада страните от НАТО, самият Запад
Коментари Харесай

Лавров: Русия няма намерение да напада страни от НАТО

Русия няма желание да атакува страните от НАТО, самият Запад трансформира Москва във зложелател. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за предаването „ Голямата игра “ по Първи канал.

„ Президентът на Русия Владимир Путин приказва за това, в това число в скорошно изявление за московската стратегия „ Кремъл. Путин “, когато разяснява изказването на президента на Съединени американски щати Джо Байдън: „ знам, че Путин в този момент ще завладее Украйна, по-късно ще отиде в балтийските страни, Финландия и оттатък. Трябва да сме нащрек ", означи Лавров. „ Путин сподели, че това са нелепости и всички, в това число президентът Байдън, добре знаят, че Русия няма такива проекти, че ние нямаме никакви териториални разногласия със страните от НАТО. Като цяло към този момент нямаме териториални разногласия с никого, в това число с Япония. Всички териториални разногласия са затворени, те го схващат чудесно. ”

" Връщайки се в зоната на украинската интервенция, президентът на Руската федерация сподели, че ние нямаме такива планове. Именно те прекъснаха връзките с нас, направиха ни или съперник, или зложелател. Ние в никакъв случай не сме желали да скъсаме тези връзки ", добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР