Русия няма лоши намерения към съседните страни, всички нейни действия

...
Русия няма лоши намерения към съседните страни, всички нейни действия
Коментари Харесай

Путин: Нямаме лоши намерения към съседните страни, съветвам ги да не налагат мерки срещу Русия |

Русия няма неприятни планове към прилежащите страни, всички нейни дейности пораждат само в отговор на вражески ограничения против нея.

Това съобщи съветският президент Владимир Путин през днешния ден на гала по повдигане на флага на новия ферибот " Маршал Рокосовски ", заяви ТАСС. 

Искам да подчертая: ние нямаме неприятни планове към нашите съседи и бих ги посъветвал да не ескалират обстановката, да не постановат никакви ограничавания. Ние изпълняваме всичките си отговорности и ще продължим да ги изпълняваме ", сподели Путин. И добави: " не виждаме потребност тук да ескалираме или утежняваме връзките си. Всички наши дейности, в случай че зародят, постоянно пораждат извънредно в отговор на някакви вражески дейности против Русия. "

Путин прикани сътрудниците от прилежащите страни " да помислят по какъв начин да възстановяват връзките и да си сътрудничат обикновено ". 

Отказът на задгранични сътрудници от взаимни планове с Руската федерация нанася известна щета, само че поставените задания по този начин или другояче ще бъдат решени, сподели Путин.

„ Ние неведнъж сме показвали и сме подготвени да покажем още един път, че в случай че някой не желае да ни сътрудничи и си навреди по този метод, той ще навреди и на нас. Ще би трябвало да преместим някои планове, да придобиваме спомагателни пълномощия, както направихме за редица други планове, в това число в авиацията “, сподели Путин. 

„ Но ние въпреки всичко ще решаваме дилемите, които са пред нас. Ние по този начин или другояче ще ги решим и, също така, в последна сметка даже ще се възползваме от това. Защото ще придобием спомагателни пълномощия. Ние сме в положение да решаваме такива проблеми “, акцентира президентът. 

Според президента, въз основа на най-модерните екологични и софтуерни стандарти, Руската федерация би трябвало да осъществя всички планове за обществено, икономическо и инфраструктурно развиване, тъй че вътрешните разработки да подсигуряват високо качество на живот на хората. " Ние несъмнено ще решим тези проблеми “, заключи Путин.

Говорейки за новия ферибот, президентът означи, че той е планиран по новаторски решения от Русия. " Да, това е интернационален план и в реализацията му участваха наши сътрудници, в това число и зад граница. Но новаторските решения са съветски ", означи Путин. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР