Русия няма да включва в статистиката за заболеваемост и смъртност

...
Русия няма да включва в статистиката за заболеваемост и смъртност
Коментари Харесай

Как Русия отчита заболелите и починалите от Covid-19

Русия няма да включва в статистиката за заболеваемост и смъртност от новия ковид хора с позитивен тест за Ковид-19, само че без признаци. Това планува документ, оповестен от здравното министерство в Москва и представен от съветския вестник " Известия ".

Безсимптомните пациенти " на процедура нямат Covid -19 " и при положение на смъртен излаз повода са други техни тежки болести, изяснява учен Георгий Франк от управлението на групата, създала тази съветска методика въз основата на новата интернационална подредба на заболяванията, направена от СЗО.

В Русия се подлагат на аутопсия 98 % от жертвите на инфекциозни болести и с акуратност се открива повода за гибелта. Това не се прави в никоя друга страна, акцентира Франк, представен от " Известия ".

Вчера Русия е повторила печалния връх на умрелите от Covid -19 за едно денонощие - 174 души, с което броят на жертвите доближи 4142, заяви Ройтерс. Във вторник бе обявено за 174 умряли, а през вчерашния ден - за 161.

Броят на инфектираните набъбна с 8371 до 379 051 по данни на оперативния щаб за битка с новото заболяване. Броят на оздравелите доближи 150 993, което е 40 % от всички инфектирани, заяви щабът, представен от ТАСС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР